MICRO CURRICULAR PLANNING AS A MECHANISM FOR IMPROVEMENT OF FRENCH STUDY PLANS SPECIFIC OBJECTIVE FOS
Keywords:
Curricula; specific objectives; micro-curricular planning.Abstract
The investigative scope was verified that there is a deficit as far as the low level of communicative development in French Language. It is concerned, that the students present at the end of the Gastronomy Career. It has two backgrounds: low number of classes and the specific objective FOS the French Area, is to apply a curricular planning to the Gastronomy Career in order to develop a good communication in each of these students. In the same goal, it is proposed to improve the skills through some academic and pedagogical changes that have to do with an accurate methodological application by the teachers. This new didactic guide, the students will improve the academic level and the French Specific objectives.
References
Alianza francesa de Quito Asociación auspiciada por el Gobierno Francés y tiene como fin la formación y capacitación en la lengua francesa, http://www.afquito.org.ec
Baratto, A – Danjou, J – Philippe, J (1997), LA CUISINE Bessenay, J-Ph., Mazzetti, Ph, (2002).Tomo I, Le restaurant theorie et pratique.
Cabrol, L (1998) La cuisine. Campa, A., Mestreit, C., Murillo, J., Tost, M., (2000). Forum 1 / livre de l’élève – cahier d’exercices Hachette.
Clé international (1996), panorama 1.
Clé international (2003), vocabulaire progressif du français Girardet, J., Cridlig, J-M.(1996) Panorama 1, CLE International. Goliot-Lété, A., Miquel, C., (2003). Vocabulaire Progressif du français, Deuxieme edition, CLE International, es una guía de vocabulario progresivo de la lengua francesa.
Hachette, (2002), le fos aplique a la gastronomie, France.
Hachette, (2002), français objectif specifique
Hachette (2000), forum 1 / livre de l’élève – cahier d’exercices
Downloads
Published
How to Cite
Conference Proceedings Volume
Section
License
Copyright (c) 2020 Víctor Hugo Romero García , Martha Cecilia Cueva, Jorge Luis Rosero Menéndez, Amparo de Jesús Romero Palacios
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Usted es libre de:
- Compartir — copiar y redistribuir el material en cualquier medio o formato
- Adaptar — remezclar, transformar y construir a partir del material para cualquier propósito, incluso comercialmente.
Bajo los siguientes términos:
- Atribución — Usted debe dar crédito de manera adecuada, brindar un enlace a la licencia, e indicar si se han realizado cambios. Puede hacerlo en cualquier forma razonable, pero no de forma tal que sugiera que usted o su uso tienen el apoyo de la licenciante.
- No hay restricciones adicionales — No puede aplicar términos legales ni medidas tecnológicas que restrinjan legalmente a otras a hacer cualquier uso permitido por la licencia.